Analyse og innsikt

ingen innsikt – ingen effektive kampanjer

Å kjenne sine kunder er alfa omega, bedre innsikt gir bedre resultater. Det å kunne skreddersy sine produkter og tjenester til sine kunder basert på god innsikt gir høy kundetilfredshet, i markedsføring gir innsikt deg muligheten til å være mer treffsikker og få mer igjen på investerte annonsekroner. InfluenceMe hjelper deg med å analysere dine kunder, slik at vi sammen kan skaper bedre resultater.
Åpne for å lese mer om analyse og innsikt
Webanalyse er fundamentet i alt optimaliseringsarbeid og bør være basisen i all din strategi på nett. Det nytter ikke å ha en hjemmeside hvis du ikke har kontroll på hvordan de besøkende oppfører seg når går inn på siden din, hva som trigger kjøp og hva som fører til at de forlater siden. Det hjelper heller ikke å kjøre en kampanje uten å vite hvem dine potensielle kunder er.

Alle kampanjeresultater bør analyseres, men dette er en jobb som dessverre ofte blir nedprioritert. InfluenceMe tar tak i dette slik at vi etter endt kampanje kan være enda mer treffsikker neste gang. Hvilke kanaler kom kundene dine fra, og til hvilket tidspunkt på døgnet kjøpte de dine produkter, det er informasjon vi gir deg tilgang på. Analyse og innsikt er en naturlig del av all markedsføring, ta kontakt med oss for å se på hva vi kan gjøre for at du skal bli enda mer treffsikker og betale minst mulig for din markedsføring.

Dette kan vi tilby deg:

  • Rapportering
  • Konkurransedyktige priser
  • Rådgvining rundt webanalyse
  • Bedre resultater
  • Et kostnadseffektivt markedsbudsjett

andre tjenester

Sosiale medier
Visuell identitet
Søkemotorannonsering
Analyse
Seo
Rådgivning
Kurs