Case Study

Tilstedeværelse i mange sosiale kanaler og tusenvis av medlemer krever struktur. InfluenceMe har ansvaret for all markedsføring av Easyfit. En flott merkevare i god vekst som vi er stolte av å få jobbe med.

Tjenester

Sosiale medier
Branding
Søkeannonsering
Design og trykk

Hva gjør vi for easyfit?

Det å sette bort all markedsføring letter mye arbeid for bedriften og sikrer kontinuerlig oppfølging. Her er noen av de tjenestene vi utfører for Easyfit.

Google Adwords – Tekst og display

I kampanjeperioder er det viktig å være synlig flere steder. Vi lager annonser for Easyfit i Google Adwords, setter opp både tekst og displayannonser. Displayannonsene settes også opp som såkalte remarketing annonser.

Merkevaren Easyfit

I tillegg til at vi har ansvaret for å få nye medlemmer inn på sentrene, så jobbes det daglig med merkevaren Easyfit. Vi sørger for at folk får riktig oppfattning av selskapet, med 10 sentre så er det utrolig viktig at alle fremstår like.

Sosiale medier

Vi tar i bruk både facebook og Instagram i markedsføringen av Easyfit. I tillegg har vi laget snapchat-annonser med utrolig god effekt. Med en ung målgruppe så er sosiale medier den absolutt viktigste måten for å nå Easyfits potensielle kunder.

Nyhetsbrev

Månedlig utsendelse av nyhetsbrev til Easyfits mange medlemmer. Vi sender ut nyhetsbrev til nye og gamle kunder med gode tilbud eller viktig informasjon levert på en attraktiv måte. Vi sporer all aktivitet og rapporterer tilbake om hvilke resultater de har gitt.

Ønsker du også å bli en komplett byråkunde? Kontakt oss så ser vi på hva vi kan gjøre for dere