Du trenger en ny hjemmeside

Hva vil du fokusere på?

  • Design 85% 85%
  • Innhold 60% 60%
  • Få flere salg 100% 100%

95 % sjekker opp en leverandør på nett før de kjøper

Får man et dårlig inntrykk, så går de fleste fort videre til neste. Vet du hvor mye salg du går glipp av?

Hvor stor andel av dine kunder bruker mobil?

Er din side tilpasset mobil? For veldig mange så utgjør mobile besøkende opp til 90%. En stor andel bedrifter har en side som ikke er tilpasset, dette fører til to ting:

  1. Besøkende går rett ut igjen – Høy bounce-rate
2. Google straffer sider som ikke er mobiltilpasset og gir en dårligere rangering – Det vil si at siden din i værste fall ikke blir synlig i søk.

Våre nettsider passer alle flater!

Mobile first – Det er prinsippet vi jobber etter. Vi sørger for at dine nettsider ser attraktive ut på mobil. Vi gjør at du synes i søk så godt det lar seg gjøre, basert på analyser av konkurransen. Våre sider er søkemotoroptimaliserte, noe som er avgjørende for å bli funnet på nett.

Søkemotoroptimaliserin eller SEO – Er teknisk oppbygging av din hjemmeside som sørger for at søkemotorene som f.eks Google finner din side og ditt innhold. Uten dette så hjelper det ikke hvor attraktiv din hjemmeside er, du blir ikke synlig!
Kristian Ulvik

Byråleder, InfluenceMe

Sider som konverterer

Så, hjemmesiden din er optimalisert og ser attraktiv ut. Skaper den salg? InfluenceMe sørger for at de hjemmesidene vi lager for våre kunder faktisk generer salg. De skal være oversiktlige og inneholde Call to actions og skjema som oppfordrer til å ta kontakt. En godt bygd hjemmeside skal gi deg flere henvendelser, du sparer penger på salgsressurser og annonsekroner.

Våre kunder er mer lønnsomme!

Vi har en litt annen bakgrunn enn andre byråer. Forretningsutvikling er vår kompetanse, og sammen med deg skal vi lage en nettside som gir deg økt synlighet og omsetning!

Lage Nettbutikk? 

InfluenceMe har god erfaring på å lage nettbutikker. Vi har laget butikker i både Woocommerce og Shopify og vet hva som fungerer. Vi setter også opp integrasjon mot regnskap og kassesystem slik at du får en komplett løsning.

material-
Attraktive
Design er viktig for oss – En hjemmeside skal se attraktiv og tiltrekkende ut.
material-
Synlige
Vi legger mye jobb i SEO – Din hjemmeside skal være synlig.
fa-
Økt salg
Våre hjemmesider er utformet for at du skal få flere henvendelser og økt salg.
fa-
Fornøyde kunder
Vi gir aldri fra oss en side du ikke blir fornøyd med. Vi skal levere kvalitet!

La oss lage din bedrifts nettside!

Fortell kort hva du trenger - Så gir vi deg et godt tilbud!