Kurs

Kurs lønner seg – Hold deg oppdatert

Utviklingen går raskt og skal man følge med i tiden så er man nødt til å holde seg oppdatert. En bedrift uten god nok kjennskap til digital markedsføring er sårbar nå og i alle fall i tiden fremover. Et kurs er en lønnsom investering som burde være aktuelt for enhver bedrift. Vi skreddersyr kurs til din virksomhet innenfor følgende tema: Sosiale medier og bruken av disse, generell online markedsføring, grunnleggende markedsføring og mediestrategi. Usikker på hva dere trenger? Kontakt oss så lager vi et opplegg som passer dere.

Åpne for å lese mer om kurs

Alle våre kurs lages etter det behovet som kunden måtte ha. Ingen bedrifters kompetanse er like og et bedriftsinternt kurs tilpasset din bedrift har stor verdi. Vi lager teoretiske kurs, men altid legges det vekt på det praktiske slik at din bedrift sitter igjen med en kompetanse som kan utvikles videre etter at vi er ferdige. her er noe av de faste kursene vi holder:

Sosiale Medier
Et av våre mest populære kurs er vårt dagskurs i sosiale medier. Her gir vi din bedrift en god innføring i hvilke sosiale platformer som dere har mest nytte av å kunne, og hvordan bedrifter kan ta i bruk disse på best mulig måte. Samtidig så ser vi på mulighetene som ligger i annonseverktøyet til facebook og hvordan vi setter opp effektive annonser som treffer deres målgruppe.

Online Markedsføring
Vårt kurs i online markedsføring skal gi dere en grunnleggende forståelse for hvilke faktorer som er viktige for å bli synlig på nett. På denne måten kan dere etter endt kurs enten sammen med kursholder, eller alene sette opp en strategi for deres online satsing. Vi kommer til å være innom følgende tema: kjøpsprosessen, sosiale medier, nettsiden og dens viktighet, søkemotorannonsering og analyse og innsikt. Kurset vil gi dere et godt grunnlag for å kunne lykkes på nett. Kurset varer i en dag.

andre tjenester

Sosiale medier

Visuell identitet

Søkemotorannonsering

Analyse

Seo

Rådgivning

Kurs