Er du

Vår nye markedsfører?
Vi opplever vekst og i den forbindelse ser vi etter en dyktig markedsfører med bred kompetanse. Vi er et lite markedsføringsbyrå som bistår våre kunder med alt fra enkle nettsider til store kampanjer og langvarige engasjement innen markedsføring.

Kompetanse

Hva søker vi?

Når våre kunder velger oss er det fordi vi er en partner som kan hjelpe dem med alt innen digital markedsføring. Derfor trenger vi en person som har bred kompetanse og ikke minst erfaring. Du er særdeles opptatt av faget og evner å se det store bildet.  Du må ha god forretningsforståelse, elske kundekontakt og ha et kreativt hode.

Samtidig som du åpenbart er opptatt av markedsføring så må du være opptatt av resultater, det vil si å skape best mulig resultater for våre kunder uavhengig av hvilket budsjett som legges på bordet.

et-

FACEBOOK ADS MANAGER

Her har du full oversikt og vet hvilke innstillinger som er viktige avhengig av hva målet med kampanjen er. Du liker å jobbe tett med kampanjene underveis og rapportering går som en lek for deg.
et-

Google Ads

Oi dette er viktig! Vi har flere kunder på langvarige engasjement og flere på vei inn. Du må ha full kontroll på Google ads og god erfaring med å sette opp kampanjer innenfor alle områder og håndtere store budsjetter.
et-

Analyse av data

Dagens markedsføring er utrolig datadrevet. Du må like å jobbe med tall, vi måler og analyserer alt vi gjør for å skape best mulig resultat og for å gi kunden og oss selv en forståelse for hva som virker!

Ansvarsområder

  • Oppsett og drift av annonsekontoer (facebook, Google, Snapchat etc.)
  • Noe Innholdsproduksjon til annonser
  • Planlegge og lede digitale prosjekter
  • Strategisk rådgivning av våre kunders aktiviteter i digitale kanaler
  • Kreativ utforming av kampanjer

Packages

Pricing Models For Every Need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam.

Process

Try Our Trademarked Process

et-

Research & Analysis

Proin eget tortor risus. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec rutrum congue leo eget Proin eget tortor risus. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec rutrum

Get In Touch

1234 sAn Francisco, CA 12345
+1 555 0394 848
info@diviconsulting.com