Er du den vi søker?

Har du gode selger-egenskaper, forretningsforståelse og er på utkikk etter en deltidsstilling?

Markedsføring og web

Det er primært dette vi jobber med! Vi er et lite markedsføringsbyrå på to ansatte med kontor på Frosta og i Trondheim. Vi hjelper bedrifter med alt fra å gjennomføre store kampanjer og utforme strategier til å opprette facebookprofiler og nettsider. Vi skal satse bra i år og trenger altså en rå selger!

Stillingen er deltid og det må beregnes å jobbe ca. 8-12 timer i uka på dagtid. Den kan fint kombineres med utdanning! Arbeidssted er Trondheim sentrum. Her vil du få mulighet til å være med et selskap i vekst, en erfaring som er gull verdt videre i din karriere. Fremtidsmulighetene er også veldig gode internt i selskapet for rette kandidat.

“Vi jobber mot bedriftsmarkedet og trenger en selger som har forretningssans og og gode closing-egenskaper”

Arbeidsoppgaver

Som selger i InfluenceMe jobber du med oppsøkende salg mot bedriftsmarkedet på telefon, men du får også ta del i kundemøter ute. Du må jobbe med å identifisere nye kunder og være flink til å jobbe strukturert med oppfølging og CRM.

Kvalifikasjoner og egenskaper

 

Mye kan læres, men noe må liksom være på plass. At du er resultatorientert og sulten på å få til noe, samt at du har erfaring fra salg er avgjørende. Like så viktig er det at du er positivt innstilt og har et pågangsmot som du vet vil gi deg resultater! Her kan du se litt hva vi krever av deg og hvordan vi vektlegger det.

  • Resultatorientert og sulten
  • Erfaring fra salg
  • Utdanning eller erfaring innen markedsføring
  • Snakker flytende norsk
  • Selvstendig og strukturert
Du må gi av deg selv for å lykkes!

Vi tilbyr

Hos InfluenceMe skal man ha det gøy på jobb og vi feirer når vi lykkes! Som et lite selskap i vekst har vi mulighet til å følge deg opp tett slik at du får de beste forutsetninger for å lykkes. Vi har et ungt og faglig dyktig miljø med gode muligheter for videre karriere. Som selger må du motiveres av av å skape resultater, da store deler av lønnen er provisjonsbasert. Kandidater vurderes fortløpende.

La oss prate!

Bruk skjema under eller chatten der nede til høyre om du har spørsmål ang stillingen.

Kristian Ulvik, byråleder

Mob: 91 59 42 48
CV og søknad sendes kristian@influenceme.no