Søkemotorannonsering

en kostnadseffektiv kanal

Søkemotorannonsering er annonsering i søkemotorer hvor annonsene genereres av søkeord. En svært kostnadseffektiv annonseringskanal som er en hver bedrift bør benytte seg av. Man betaler kun når noen klikker på annonsene, så du kan selv bestemme veldig konkret hvor mye du ønsker å bruke per måned. Konkurrenter kan overby deg og gi deg dårligere resultater, søketermer som ikke er relevante kan koste deg unødvendige kroner, derfor er betalte søk er en kontinuerlig jobb. Vi tar hånd om dine annonser og optimaliserer disse til en hver tid for best mulig resultat.

Åpne for å lese mer om søkemotorannonsering

I Norge gjøres 90 % av alle søk i Google, og det gjøres ca 50 millioner av dem hver eneste dag. Studier viser også at ca. 90 % søker i søkemotorer som Google før de foretar et kjøp. Dette viser kanskje litt hvor viktig at din bedrift er synlig når noen søker etter dine produkter eller tjenester.

Google Adwords er en annonseringsløsning som gjør at bedrifter uansett størrelse har mulighet til å bli synlig i Google, selv om nettsiden ikke kommer høyt opp i søk. Man legger opp et sett med søkeord som er relatert til sin virksomhet, når noen søker på disse ordene så kommer det opp en klikkbar annonse og på denne måten skaper man trafikk inn til sin nettside. Det krever en del jobbing for å sette seg inn i Adwords, og inneffektive annonser koster penger. Derfor lønner det seg å sette bort dette arbeidet til noen som kan det, på lik linje som du ringer en rørlegger når du har en lekkasje. Vi kobler din Google Adwords til Google Analytics, på denne måten kan vi se hvilke effekter dine kampanjer har hatt.

 

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om annonsering i søkemotorer
  • InfluenceMe er sertifisert Google Partner
  • Vi har veldig konkurransedyktige priser sammenlignet med bransjen forøvrig
  • Vi setter oss grundig inn i din bransje slik at annonsene blir mest mulig effektive
  • Vi rapporterer tilbake deg slik at du kan se effekten av markedsføringen
  • Du sparer masse tid og oppnår bedre resultater ved å sette bort dette til InfluenceMe

andre tjenester

Sosiale medier
Visuell identitet
Søkemotorannonsering
Analyse
Seo
Rådgivning
Kurs