Sosiale medier

Er du oppdatert?

InfluenceMe kan sosiale medier og har lang erfaring med bruk av disse. Vi hjelper bedrifter med å forstå sosiale medier bedre, vi oppretter profiler og kjører effektive kampanjer. Vil du vite mer om for eksempel facebook, Instagram, Snapchat, Google+, linkedin, pinterest eller youtube? Da tar du kontakt med oss, så skal vi skape resultater sammen!

 

Åpne for å lese mer om sosiale medier
Det sies at alle bedrifter MÅ være tilstede i sosiale medier, vi skal si oss delvis enige. Alle bør være tilstede, men det må tenkes gjennom først. Det bør først og fremst dedikeres et ansvar til en person som skal holde profilen oppdatert og svare på kundehenvendelser i tide. Bedriftens visuelle identitet må også gjenspeiles i den sosiale profilen, slik at den ser innbydende ut og representer bedriften på et ønsket vis. Hvis man ukritisk oppretter sosiale profiler kan det ende med at potensielle kunder får en feil oppfattelse av bedriften og dermed stopper kundereisen der.

Det er lett å gå seg bort i jungelen av plattformer innen sosiale medier, det handler om å velge ut de som passer din bedrift best. Det kan være vanskelig å definere en tydelig strategi, og det krever sitt å holde seg oppdatert for å inneha den tekniske kompetansen. Bruk av sosiale medier er en effektiv strategi for å tiltrekke seg potensielle kunder, der de fleste kanskje nøyer seg med en organisk spredning av innhold. Men sosiale medier er også effektive plattformer for betalt annonsering, med kraftige verktøy som gjør at man kan være svært så treffsikker om man gjør det riktig.

 

andre tjenester

Sosiale medier
Visuell identitet
Søkemotorannonsering
Analyse
Seo
Rådgivning
Kurs