Visuell identitet

Hvem er du egentlig?

Oppfatter dine kunder deg som uklar, eller virker alt gjennomtenkt? Når vi snakker om en bedrifts identitet tenker vi blandt annet på logo, farger, fonter eller symboler. Kort sagt alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk. Det handler om å skape en visuell identitet som skiller deg fra dine konkurrenter, noe som gjør at de husker deg bedre enn alle andre. Visuell identitet er lønnsomt for bedriften din, så la oss hjelpe deg med å bli mer synlig.

Kontakt oss og la InfluenceMe sette opp en identitetspakke som skiller deg fra dine konkurrenter. Vi lager logo og grafiske elementer, setter opp farger, ikoner og skrifttyper som skaper en sterk identitet for ditt nye selskap. Alt starter med en workshop der vi setter oss inn i din bedrift, så kartlegger vi dine behov og kommer tilbake med en komplett pakke som gir deg en profesjonell start på bedriftseventyret. 

Åpne for å lese mer om visuell identitet

I en rask og konkurransedyktig verden hvor forbrukeren har utallige alternativer tilgjengelig for dem, trenger et selskap en strategi for å etablere en solid tilstedeværelse på markedet. Hvilke områder er viktige innen visuell identitet?

Personer/ansatte: Når vi møter en person, er det det første inntrykket som har størst innvirkning. Vi pleier å samle tegn fra hva vi ser og føler, så tolker vi våre observasjoner for å danne en mening om personen. Dette er også hvordan vi behandler produkter og bedrifter. For å skille seg ut fra sine konkurrenter må hvert selskap ha et godt merkevarebilde, for å skape en nisje i klientens sinn ved å ha et unikt utseende og identitet. Hvilke klær bærer man, passer farge og design til bedriftens prisbilde?

Bedriftsøkonomi: Personlige erfaringer med en bedriftsidentitet påvirker forbrukerne og deres innkjøpsbeslutninger. En bedriftsidentitet med sterk og positiv innvirkning skaper et gunstig mentalt bilde av virksomheten i forbrukerens sinn. En strategisk planlagt identitet gir en god avkastning når det gjelder henvisninger og gjentatte oppdrag.

Bedrifter kan av og til trenge å oppdatere sin bedriftsidentitet, hvis det er en ideologisk endring i målgruppen over tid og når markedet endres. InfluenceMe kan hjelpe deg med logoer, visittkort, brevpapir, flotte brosjyrer og andre identitetselementer. Invester i bedriftens identitet for å utvikle tillit, en følelse av verdi og en varig tilknytning til kunden din.

 

andre tjenester

Sosiale medier
Visuell identitet
Søkemotorannonsering
Analyse
Seo
Rådgivning
Kurs