Case Study

InfluenceMe har laget ny nettside for Ytre Viken gartneri. Et flott prosjekt å jobbe med, ekte folk og ekte ærlig gårdsarbeid. Ytre Viken er et gartneri på Frosta som blandt annet produserer salat, tomat og blomster, samtidig har de en flott butikk med dyktige blomsterdekoratører.

Tjenester

Sosiale medier
Blogg
SEO
Google “Min bedrift”

Nytt design – Ny nettside

Som mange andre bedrifter så er ikke akkurat nettsiden det viktigste man prioriterer og holde oppdatert. InfluenceMe leverte helt nytt design og sørger for at nettsiden til enhver tid ser like bra ut, også i årene som kommer.

Fokusområder

Vi ønsket å lage et design som gjenspeilet det ærlige arbeidet som gjøres, de mange timene som brukes i gartneriet og de fantastiske produktene som produseres. Nettsiden skulle være lett å manøvrere og gi besøkende et lite glimt av hvordan det jobbes med å produsere grønnsaker på Frosta.

Google Min Bedrift

Vi la opprettet en profil i Google “min bedrift”, dette gjør at Ytre Viken er enda mer synlig når noen søker etter deres bedrift. Det gir den som søker en god oversikt over bedriftens åpningstider og kontaktinfo, samt at det styrker nettsiden i forhold til ranking i søkemotorer som f.eks Google.

Blogg og sosiale medier

Ytre Viken er aktive på facebook, og er flinke til å skape engasjement. Dette vil vi at bedriften skal bruke også på sin egen nettside. En blogg er en utmerket måte å skape trafikk til nettsiden i tillegg til at det hjelper på bedriftens ranking i søkemotorer. Vi ser frem til å følge bloggen deres fremover. Besøk Ytre Viken gartneri.

Ønsker du også en attraktiv nettside og samtidig noen tilps til hvordan du kan bli mer synlig på nett? Kontakt oss så ser vi på hva vi kan gjøre for deg.